• Nyheiter
  • Debatt
  • Fjuken-TV
  • eAvis
  • Dødsannonsar
  • Bli abonnent

Velg mørkt eller lyst utseende på avisen:

Nyheiter →

– Vi må ha like stor respekt for grønsakbonden som for kjøtbonden

Kjøkensjef Nils Flatmark på Brimibue i Lom er ein av fire vinnarar av Eureca-fondet, eit fond kokkar kan søke å få. Fondet er årleg på 100.000 kroner.

foto
Kjøkensjef på Brimibue, Nils Flatmark, skal konkurrere om å bli den fyrste nordiske meisteren i vegetarkokking. Foto: Hans Erik Kjosbakken
foto
Hans Erik Kjosbakken 90 67 53 71
Oppdatert: lørdag 4. september 2021 kl. 08:33
Artikkelen er mer enn ett år gammel
Publisert: lørdag 4. september 2021 kl. 08:33 Oppdatert: lørdag 4. september 2021 kl. 08:33
Del denne artikkelen på Facebook Del denne artikkelen på Twitter Del denne artikkelen på e-post
Ansvarleg redaktør og dagleg leiar
Hans Erik Kjosbakken
Redaksjon
redaksjon@fjuken.no
Tipstelefon
61 21 38 60
E-post
tips@fjuken.no

Fjuken arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Se også Redaktøransvar. Fjuken har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2023 © Fjuken.

Informasjon om bruk av «cookies» og personvernpolicy.