• Nyheiter
  • Debatt
  • Fjuken-TV
  • Val 2023
  • Podcast
  • eAvis
  • Dødsannonsar
  • Bli abonnent

Velg mørkt eller lyst utseende på avisen:

Nyheiter →

Lokalmat og reiseliv syner seg fram i Berlin

Billingen seterpensjonat og Stensgård i Skjåk, skal by på eigenprodusert kjøtt og «sjølvskotne» elgkarbonader under Grüne Woche i Berlin.

foto
Marianne Stensgård og Arnstein Fjerdingren frå Skjåk vil by på produkt av charolaise storfe og lam under Grüne Woche. Foto: Arkiv/Ingrid Blessom
Arve Danielsen arve.danielsen@fjuken.no
Oppdatert: onsdag 10. januar 2018 kl. 19:46
Artikkelen er mer enn fem år gammel
Publisert: onsdag 10. januar 2018 kl. 19:46 Oppdatert: onsdag 10. januar 2018 kl. 19:46
Del denne artikkelen på Facebook Del denne artikkelen på Twitter Del denne artikkelen på e-post
Ansvarleg redaktør og dagleg leiar
Hans Erik Kjosbakken
Redaksjon
redaksjon@fjuken.no
Tipstelefon
61 21 38 60
E-post
tips@fjuken.no

Fjuken arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Se også Redaktøransvar. Fjuken har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2023 © Fjuken.

Informasjon om bruk av «cookies» og personvernpolicy.
Informasjon om åpenhetsloven.