MEINING:

Utstilling Norsk fjellsenter

Meining

Ser i Fjuken at Norsk fjellsenter og firma Jutulskinn/Ulu as skal ha en utstilling med emne klær og miljø. I tillegg til en forsker som vil være med å markedsføre produktet til nevnte firma. Og da selvsagt å bruke miljøet som argument for å prate nedsettende om produkt mange av oss innen handel tilbyr våre kunder. Altså en ren kommersiell utstilling.

Legger merke til at ansvarlig for utstillingen kommenterer: "(...) du må forresten ut med fire-fem tusen for ei skalljakke òg (...)". Saklig og informativt.

Vi innen sport og fritid har lenge sett at begrepet "fjellklær" har forsvunnet mer og mer. Nå bruker mange de samme klærne både til fjells og i fritiden. Det et funksjonelle og behagelige å gå med.

Jeg får i reportasjen et inntrykk av at vi som selger disse produktene skal ha dårlig samvittighet. Og kanskje også de som kjøper et plagg. Håper ikke det er hensikten selv om vi spyr ut dette som er en fare for miljøet.

Det skal også sies at at våre leverandører blir stadig mer miljøbevisste. Ved bruk av resirkulert materiale. Vi får stadig vekk oppdatering på dette. Så helsvart er det ikke.

Vi i Fjell og fritid har vært i Lom i tretti år. Og vi har planer om å være her en stund til. Om ikke det blir forbudt å selge våre produkter. Vi er ydmyke og glade for at våre kunder stadig kommer tilbake og besøker oss. Vi vil fortsette å gi dere den servicen dere fortjener. Og at dere fortsetter å HANDLE LOKALT!

Til slutt ønsker jeg Norsk fjellsenter og Jutulskinn/Ulu lykke til med utstilling og salg.