Her er det nye kommunestyret i Skjåk

Det nye kommunestyret i Skjåk, for perioden 2019-2023, vart konstituert torsdag kveld.

Her er det nye kommunestyret i Skjåk: Formannskapet sit fremst. Frå venstre: Stig Erlend Banken (Ap), Kristen Haugen Dagsgard (Sp), Edel Kveen (Sp), Rannveig Brennhaug (Sp) og Odd Joar Ramstad (Bygdalista). Bak frå venstre: Laurits Ørjasæter (Sp), Mogunn Synstnes (Sp), Ingulf Brandsarbakken (Sp), Håvard Krogstad Berger (Sp), Morten Kielland (Bygdalista), Elias Sperstad (Sp), Rolv Kristen Øygard (Sp), Kjell Egil Ramstad (Sp), Odd Ragnar Solheim (Ap), Eva Therese Hyrve Bosmen (Ap), Nils Henry Fosstuen (Ap) og Elin Skjåk Haugen (Sp).   Foto: Tom Erik Solstad

New Articles

Sperstad gav frå seg ordførarkjedet

– Ta godt vare på bygdefolket, og ta godt vare på deg sjølv. Eg føler meg trygg på deg som ny ordførar.