For to uker siden så hadde vi en debatt med alle ordførerkandidatene i Lom. Der var det åpent for spørsmål så folk kunne få svar på det de lurte på.

Jeg spurte alle partiene om de hadde noe konkret de ville gjøre for ungdom i Lom.

Hva var svaret? Ingenting.

Det var det samme. Beholde ungdomskonsulent og ha ungdomsklubb. Det er veldig viktig å beholde dette i bygda vår. Men det at å beholde noe, som ikke er i fare for å gå bort, er det eneste partiene har å si, det sier mye. Det sier noe om hvor mye politikere fokuserer på ungdom i Lom.

Disse politikerne har hatt 4 år på å prate med ungdom om hva vi ungdommen trenger og savner i bygda vår. Og det har de ikke gjort.

Det er viktig å ha et parti og en ordfører som bryr seg om ungdom. Vi trenger politikere som hører og kommer med ideer for å hjelpe oss.

Vi i Arbeiderpartiet prioriterer ungdom.

Vi vil ha MOT i Lom. MOT jobber for at ungdommer blir trygge på seg selv og sin egen verdi.

AUF har et aktivt lokallag i Lom og Skjåk og har egen AUF representant i partistyret og har vært aktive i programarbeidet.

Vi ønsker en BUA-ordning slik at om du ikke har råd til nye fotballsko skal ikke det stoppe deg fra å starte på fotball.

Spesielt her i Lom der det er så mye prat om at ungdom skal komme tilbake hit når de vokser opp, så er det så viktig at vi fokuserer på ungdom. Og gir oss en bra oppvekst.

Hør på ungdommen!