ANNONSØRINNHALD

Grill for lokal handel

Denne veka har vi utført den fyrste trekninga i lokalhandelkampanjen "E handla lokalt". Vi har også ei ekstratrekking ...
Annonse

Evy Vang frå Skjåk vann det fyrste gåvekortet i "E handla lokalt"-kampanjen.

Men vi har også ein ekstrapremie denne månaden...

Sjølv om temperaturen i skrivande stund kanskje ikkje innbyr til grilling, er det vel von om at også denne sesongen snart er i gang. Coop Byggmix i Vågå har eit stort utval i grillar og grillutstyr og har gjeve ein Jamie Oliver gassgrill som ekstrapremie denne månaden. Vi set pris på alle bidrag for å setje fokus på lokal handel og lokalt næringsliv og har trekt ut ein vinnar av dei som har levert deltakarkupongar i april. Den heldige er Mari Mona Rindhølen frå Vågå. Ho har handla lokalt hjå Coop Mega i Vågå...

Lykke til med grillen og grillsesongen - vi veit det er fleire som stundar...

Annonse