Det vart ein spesiell start for Inger på Grotli, men fredag opnar ho hotellet

Endeleg er den nye daglege leiaren på Grotli Høyfjellshotell klar for hotellopning.

Forseinka opning: Grotli Høyfjellshotell i Skjåk skulle etter planen opne for sesongen til påske. Hotellet var fullbooka og alt låg an til å bli skikkeleg bra. Men så kom koronaviruset, og avbestillingane strøymde inn. Dagleg leiar Inger Einvik og resten av Grotli-folket fann ut at det var betre å halde hotellet stengt enn å halde ope når dei visste at dei ikkje ville greie å fylle huset med gjestar.   Foto: Tom Erik Solstad

Nyheiter

– Det vart ein spesiell start for meg, men til helga opnar vi endeleg hotellet for sesongen, og eg er full av energi og pågangsmot, seier Inger Einvik når vi treffer ho på hotellet ei veke før opninga.