Premiere på «Bjerregaards skaal» under Diktardagar

1. september er premiere av stykket «Bjerregaards Skaal!» som handlar om sorenskrivarsonen Henrik Anker Bjerregaard frå Vågå - syngespelet Fjeldeventyret som han gav ut i 1824 og kva det vil seie å vere norsk.

Premiere: Camilla Granlien, Halvor Kjerkreit, Mette Vårdal og Vegar Vårdal har 1. september premiere på stykket «Bjerregaards Skaal» som handlar om sorenskrivarsonen Henrik Anker Bjerregaard frå Vågå, syngespelet Fjeldeventyret som han gav ut i 1824, og kva det vil seie å vere norsk. Det er Kultivator som har produsert førestillinga som blir synt fram i restauranten Andre Etasje i Vågåmo. Syster til Bjerregaard vart buande i Vågå, og det var hennar barnebarn som fyrst opna sommarpensjonat i huset der Andre Etasje nå held til.   Foto: Thor Hauknes

Nyheiter

Nok ein gong er det duka for ei ny framsyning frå Kultivator.