Solid plassering på Weydahl

Det var trongt på oppløpet, men den unge vagværen kjempa seg til ein andreplass i klassa si, i det prestisjetunge «Grenserittet» som går mellom Sverige og Noreg.

Andreplass: Tormod Weydahl som syklar for Ottadalen Sykkelklubb sykla inn til ein andreplass i klassa junior elite i «Grenserittet». Dette bildet er frå eit tidlegare sykkelritt. 

Nyheiter

Tormod Weydahl frå Ottadalen Sykkelklubb kan stadig skilte med solide plasseringar i sykkelritta han deltek i rundt om. Seinast nå i sommar vart 18-åringen nummer tre i juniorklassa i rundbane-NM i terrengsykling.

Laurdag sykla vagværen inn til ein andreplass i klassa junior elite, i terrengsykkelrittet «Grenserittet». Han vart dessutan nummer ti samanlagt i det prestisjetunge rittet som går mellom Strömstad i Sverige og Halden i Noreg. Rittet har ei distanse på 80 kilometer.