– Eg er overveldande tilfreds

Festivalsjef Randi Rust er både glad og takknemleg så langt når det gjeld Landsfestivalen i Skjåk.

Tilfreds festivalsjef: Randi Rust var overvelda og utruleg tilfreds med Landsfestivalen i gammaldansmusikk så langt da vi prata med ho laurdag føremiddag.  Foto: Tom Erik Solstad

Nyheiter

– Eg visste at det kom til å bli mykje folk, men eg må vera ærleg med deg og seie at det vart fleire gjestar enn det vi hadde sett for oss. Men til artigare er det. Eg er overveldande tilfreds, både over besøk og med dei friviljuge. Eg får berre positive attendemeldingar frå både gjestar og arbeidsfolk. Folk trivst godt på festivalen, og det gjer eg òg.

Slik oppsummerer festivalleiar Randi Rust Landsfestivalen i gammaldansmusikk så langt, når vi pratar med ho på festivalarenaen laurdag føremiddag.