– Skal gjera så godt eg kan

– Resultatmessig får det bli som det blir. Eg skal gjera så godt eg kan, og så får vi berre sjå kva det vil halde til.

Landsskyttarstemne i Stjørdal: Tor Gaute Jøingsli kom på Kongelaget i fjor. Mange er spente på korleis det vil gå i år, men hovudpersonen sjølv tek det heilt med ro: – Eg skal gjera så godt eg kan, og så får vi sjå kva det vil halde til.   Foto: Arkiv

Nyheiter

Det svarar Tor Gaute Jøingsli frå Skjåk når Fjuken spør kva ambisjonar han har i årets landsskyttarstemne. I fjor kom han på Kongelaget.

– Det handlar om små marginar – og det handlar om dagsform. Eg er meir oppteken av å gjera ein god prestasjon enn å få ei god plassering, for å seia det slik. Om eg kjem på Kongelaget i år eller ikkje, er det på ein måte ikkje råd å ha kontroll på. Det er sjølve prestasjonen eg kan gjera noko med. Ein gong kan eit resultat eller ein prestasjon føre deg inn på Kongelaget, ein anna gong kan same prestasjon gjera at du hamnar langt nedpå resultatlista.