Hove – kandidat til fylkestinglista

Aud Hove frå Skjåk er ein av 24 kandidatar som nominasjonskomiteen i Hedmark og Oppland Senterparti meiner er kvalifisert til fylkestinglista.

Kandidat: Aud Hove er å finne på lista til nominasjonskomiteen for Oppland og Hedmark Sp over 24 kandidatar som komiteen meiner er dei  best kvalifiserte til å danne øvre del av fylkestingslista for Senterpartiet til det nye Innlandet fylkesting. Aud Hove er aktiv på mange felt, blant anna som skodespelar. Her frå Kristinspelet.   Foto: Arve Danielsen/arkiv

Nyheiter

Nominasjonskomiteen for Hedmark og Oppland Sp har i dag sendt ut ei liste på 24 kandidatar til lokallaga, som komiteen meiner er dei  best kvalifiserte til å danne øvre del av fylkestingslista for Senterpartiet til det nye Innlandet fylkesting.

Ivar Odnes, leiar av nominasjonskomiteen, skriv i ei pressemelding at det er ei kandidatliste med ei god blanding av røynde og nye politikarar med god kompetanse og ei god geografisk fordeling som representerer heile det nye fylket.