Heidal gjekk til pause med eitt måls leiing. Og det var heimelaget som kom best i gang i andre omgang og gjekk opp til 2-0.

Vågå snudde kampen og scora tre mål. Målscorarar for Vågå var Lars Øystein Kleppe (straffe), Martin Snerle og Sindre Flaten.

Da dommaren bles i fløyta etter 90 minutt stod det 2-3 i Vågå sin favør, og vagværane kunne reise over Heidalsskogen med tre nye poeng.

Vågå toppar dermed tabellen med ni poeng. Men, det er berre Vågå og Heidal som har spela tre kampar.

Tabelltoar Otta med seks poeng og to kampar, møter Dombås i Øya stadion torsdag 24. mai. Øyer-Tretten som også har seks poeng, skulle ha møtt Lom i Grov laurdag, men den kampen vart utsett. Lom møter Dombås i Grov måndag 28. mai.

Neste kamp for Vågå er mot erkerivalen Otta på Halland torsdag 31. mai.