Søk i arkivet:

Alt Fjuken-stoff er nå på nett

Er du abonnent så har du nå tilgang til nesten 30 år med lokalhistorie frå Ottadalen.

Søk: På toppen av nettsida til Fjuken (i det raude feltet) ligg det til høgre to menypunkt; «Les eAvis» og «Søk i arkivet». Ved å klikke på sistnemnde, kjem dette vindauget opp. Skriv inn søkeord, vel om søket skal gjelde for alle orda, nokre av orda eller på heile setninga og vel tidsrommet du vil søkje i på skyvekontrollane under. Trykk på søk i arkivet og du er i gang. 

www.fjuken.no/eavis/sok
  • 29 årgangar
  • Omlag 35.000 sider
  • Opp mot 100.000 bilde
  • Alt er søkbart
  • Søk kan du gjera utan abonnement
  • Vil du lesa artiklane så må du abonnere
  • For å nytte eAvis frå mobil/tablet må du laste ned ein app frå AppStore/Play Bsutikk
  • PRØV Å SØKE PÅ DITT EIGE NAMN!
Nyheiter

Sidan starten i april 1989 har det kome ut 48 utgåver av lokalavisa frå Ottdalen kvart år. I tillegg har det vore gjeve ut ei og anna prosjektavis og mange magasin. Det aller meste er alt tilgjengeleg inne i e-avisa vår, men vi vil komplettere utvalet utover hausten og vinteren.

Nå er 29 årgangar, om lag 35.000 sider og nær 100.000 bilde tilgjengeleg på fjuken.no.

Alt er tilgjengeleg, - viss du er abonnent.